Vi er Your Local Flower

De smukkeste buketter er lige så specielle, som dem, du sender dem til. Vores netværk af lokale blomsterhandlere sørger for, at hver gang du bestiller en buket på Your Local Flower, får du en smuk, unik oplevelse af naturlig skønhed lige til døren.

Vi finder de bedste blomsterhandlere til dig

Vi udvælger de blomsterhandlere, vi samarbejder med ud fra skrappe kvalitetskrav og fælles værdier. Dermed sikrer vi, at du får den bedste oplevelse hver gang, du bestiller en buket på Your Local Flower.

Unikke buketter

Alle buketter på siden er helt unikke og designet af blomsterhandleren selv. Derfor er alle oplevelser på Your Local Flower unikke.

Vi skaber et fællesskab af blomsterelskere

Vi lever for blomster i alle deres fantastiske farver og former. Fra små tætte buketter til store vilde installationer. Fra kunst til håndværk. Fra person til person. Vi skaber et fællesskab af mennesker, som værdsætter blomstens magiske verden.

Historien bag Your Local Flower?

"Det jeg kan købe online er generisk, kedeligt og dyrt", Sådan sagde Amanda til sine to venner, Nils og Frederik, den dag hun præsenterede sin ide om en markedsplads for blomster. "Kan vi skabe oplevelsen af at få bundet en smuk buket fra en lokal blomsterhandler online?" spurgte hun. Nils og Frederik, som har baggrund i digital design og forretningsudvikling, begyndte at undersøge om idéen faktisk kunne lade sig gøre og hvorfor løsningen ikke allerede fandtes.

I takt med at vennerne dykkede ned i blomsterindustrien stod det klart, at branchen er presset af monopollignende tilstande, hvor blomsterhandlere ser sig nødsaget til at producere generiske, dårlige buketter af blomster ude af sæson. Med bedre forståelse for udfordringerne i industrien begyndte vennerne, at undersøge hvordan de kunne løse problemet. Svaret var klart. De lokale blomsterhandlere står stærkere sammmen. Med masser af gå på mod begyndte vennerne, at lufte idéen om et blomsternetværk for blomsterhandlerne. Interessen var stor, og inden længe blev planen om, at samle et netværk hvor blomsterbinderne får frie rammer til deres håndværk, prissætning, levering og design undfanget. Dette blev starten på markedspladsen som i dag tæller over 50 blomsterhandlere. Vi er EU's eneste blomstermarkedsplads og vi er det hurtigst voksende netværk for blomsterhandlere. Inden længe dækker markedspladsen hele Danmark.

Missionen er klar. "Skab bedre blomsteroplevelser og frigør blomsterhandlerne i processen" siger Amanda der i dag driver markedspladsen sammen med sine to venner.

Kontakt os på:

hej@yourlocalflower.dk
Eller på telefon +45 27823676

Adresse

Wilders Plads 13A, 2. Sal,
1403 København K
CVR: 41628146