Fremtiden er lokal

Your Local Flower blev grundlagt i 2020 i en tro på, at fremtiden for blomsterhandel er lokal og digital. Vores mission er at give uafhængige blomsterhandlere et online ’udstillingsvindue’ med mulighed for at vise deres unikke og kreative buketter. Fra den dygtige individuelle florist, der gerne vil styrke sin forretning, til den driftige blomsterhandler, som gerne vil nå et bredere publikum.

Hvad er Your Local Flower?

Your Local Flower er et fællesskab og en online service der giver florister og blomsterhandlere mulighed for at sælge blomster og buketter online direkte til forbrugere i hele verden gennem deres egne online butikker og en fælles markedsplads.

På Your Local Flower kan forbrugere finde og sende unikke buketter bundet af lokale kreative blomsterhandlere i hele landet. Uanset om kunderne leder efter en stor buket langstilkede røde roser, eller et enestående, kreativt design, så giver Your Local Flower forbrugere muligheden for at finde og sende den perfekte buket.

For florister og blomsterhandlere, har vi gennemskuelig vilkår og fair priser. Vores platform leverer kraftfulde salgs-, marketing- og analyseværktøjer, så florister og blomsterhandlere kan forenkle deres online handel og fokusere på det, de elsker, nemlig at designe og binde flotte buketter i høj kvalitet.

Vi har allerede forbundet mere end 30 lokale blomsterhandlere med forbrugere fra hele verden. Lige fra Scarlett i London, der købte en buket til sin veninde i Danmark, til Jens, der købte en buket til sin mor i Bjerringbro. Det er en stor glæde at bidrage til at inspirere til lokal handel i hele Danmark og ud over landets grænser.

Hvorfor Your Local Flower

Mange fysiske blomsterbutikker går glip af muligheden for at gå online og nå ud til et større marked, da det ofte er dyrt, besværligt og ressourcekrævende, når de allerede har en fysisk butik at tage sig af. Yourlocalflower.dk gør det muligt for uafhængige blomsternutikker at starte deres onlinesalg på en hurtig, nem og omkostningseffektiv måde, der tillader dem at udvide deres marked markant.

Hos Your Local Flower kan du som blomsterbutik oprette din egen butik og på under 10 minutter sælge online direkte til dine kunder gennem dit eget unikke link, eller gennem vores markedsplads. Det er gratis at komme i gang.

Vi tror på, at godt blomsterdesign og smukke buketter er skabt i de fysiske blomsterbutikker, som kender deres kunder personligt, og som har passionerede ansatte med en sand forståelse af, hvad god kundeservice og godt håndværk er.

Blomsterhandlere i store dele af Danmark har allerede butik hos os, og vi glæder os til at få din forretning online.

Kontakt os på:

hej@yourlocalflower.dk
Eller på telefon +45 27823676

Adresse

Wilders Plads 13A, 2. Sal,
1403 København K
CVR: 41628146