FAQ

Hvad er Your Local Flower

Your Local Flower er en markedsplads hvor du kan oprette din egen webshop så du lynhurtigt og friktionsfrit kan komme online. Your Local Flower markedspladsen er demokratisk derfor bestemmer du selv hvad du ønsker at sælge, hvad det skal koste og hvor du ønsker at levere.

Hvad koster det at være medlem?

Det er gratis. Den måde vi tjener penge er at vi tager 15% af transaktioner på markedspladsen. Det er sådan vi dækker vores omkostninger såsom servere, ansatte og vedligeholdelse.

Hvordan får jeg udbetalt penge?

Når du opretter din butik skal du tilføje dit IBAN nummer. Dette sikrer at du kan modtage penge gennem Stripe. Udbetalingen sker automatisk og er sikret, hvilket betyder at vi aldrig har adgang til hverken dine bankoplysninger eller udbetalinger.

Hvor finder jeg mit Iban nummer?

Dit IBAN nummer kan du finde i din netbank. Enhver konto har foruden Reg og kontonummer et IBAN nummer. Dette nummer kan oftes findes i din netbank. Er du I tvivl, så ring til din bank.

Hvor ofte får jeg udbetalt penge?

Udbetalingerne sker løbende når du sælger. Betalingerne kan tage op til 7 dage fra salg til du modtager dem. Udbetalingen sker automatisk og er sikret gennem Stripe, hvilket betyder at vi aldrig har adgang til hverken dine bankoplysninger eller udbetalinger.

Er mine bankoplysninger sikret?

De er krypterede og sikret gennem Stripe. Vi har ikke adgang til hverken dem, eller pengene fra dine salg.

Hvad er bindingsperioden?

Vi har en måneds binding.

Hvordan kan jeg blive mere synlig?

Der er rigtigt mange måder man kan forbedre din synlighed. Først og fremmest kan du dele linket til din butik på markedspladsen. Jo flere steder du deler linket såsom Instagram, Facebook, din Google business profil, eller på dit eget site, jo lettere er det for dine kunder at finde dig når de søger på fx Google. De florister der er dygtige til at dele ser en stigning i besøgende på op mod 200%. Vi anbefaler derfor at du deler mest muligt. Ønsker du hjælp kan du skrive til hej@yourlocalflower.dk vi hjælper dig gerne med at optimere din butik.

Er der krav til varebeholdning?

Nej. Det er din butik og derfor også dit udvalg og sortiment.

Må jeg være medlem af andre online løsninger?

Ja, det må du bestemt. Vi tror på, at frihed skaber de bedste vilkår for at drive en god sund forretning.

Hvad gør jeg med levering?

Når du opretter din butik kan du selv bestemme hvor du ønsker at levere og hvad det skal koste.

Hvor kan jeg se mine ordre

Du modtager mails med alle dine ordre hvor adresse, lykønskningskort og anden information er tilgængeligt. Du skal efterfølgende acceptere ordren eller afvise.